☰ Menu

Samarbeten

Event och mässor

Jag sammarbetar gärna och ofta med andra kunniga och härliga människor inom olika områden. Just nu håller jag på mycket med samarbeten i form av olika event och mässor. Jag har event i allt från grupphealing med seans eller med soundhealing till frigörande dans och skogsbad med yoga. Lättast hittar man dessa event på facebook - Veracare Consulting AB.

Ellinor Rydensjö - Healing och seans

Det hitintills längsta och mest återkommande samarbetet jag har är med min vän Ellinor Rydensjö som är utbildad medial vägledare som jag håller healing/seans med. Vi håller event i Eskilstuna men det går också att hitta oss på mässor. Nu senast från Sprit Hälsa & Art mässan i Eskilstuna. Intervju med Veronica och Ellinor från Spirit Hälsa & art

Kommande evenemang finner du på vår FaceBook sida Healing Seans

utdrag från facebook inlägg om vårt samarbete
tält från mässa utdrag från facebook inlägg om vårt samarbete

Linnea Åberg - Stresspedagog

Linnea och jag studerade till stresspedagog tillsammans och erbjuder en workshop/inspirationsdag, se pdf.

information om föreläsning kring stresshantering med Linnea och Veronica

Joline Lyttinen - Soundhealing och Cacaoceremoni

Välkommen till en Söndagseftermiddag i Eskilstuna där vi tillsammans kommer att röra på kroppen, dricka kakao, landa in i de läkande tonerna från soundhealing samtidigt som du får healing av en reiki-master.

information om föreläsning kring stresshantering med Linnea och Veronica

Mimmi Skogsberg - Frigörande dans

Vi möts på golvet och börjar med en guidad dans att känna in kroppen och rummet. Sedan släpper vi er fria till rörelser till musik, utan krav eller prestation. Du lyssnar inåt och följer dina impulser, dras in i kroppen på en upptäcktsfärd i kropp och själ. Vi använder olika slags musik och rytmer för att arbeta med våra känslor, vad väcker musiken för känslor i dig och vad händer med rörelserna. Passet avslutas med en guidad meditation/ avslappning.

Varmt välkommen - erfaren som ny.

Kicki Lindstrand - Hemsida

Ett annat samarbete jag har är med Kicki som gjort denna hemsida åt mig. Kicki har som jag en bakgrund inom förskolan men studerar nu till frontendutvecklare på yrkeshögskola. Hon är färdig med utbildningen till sommaren 2024. Kika gärna in på hennes hemsida.