☰ Menu

Kurser och föreläsningar

Yogamattor i ett rum
Kurser Föreläsningar

I en stressig vardag behöver vi strategier för att hantera stress och träna oss i självmedkänsla. Jag erbjuder utbildning i stresshantering, mindfullness och känslokompetens för att underlätta din vardag.

För att få paketpris av föreläsning/kurs som passar ert företag/er grupp så dra iväg ett mail. Det går också att korta ner samt förlänga kurser/föreläsningar.

Kurs - Hantera din stress -med Mindfulness som verktyg

Välkommen till en kurs i mindfulness! Tillsammans utvecklar vi förmågan att ta hand om oss själva och hantera stress.

Vill du utveckla din förmåga att ta hand om dig själv och hantera stress bättre? Detta är en kurs för dig som vill utveckla din förmåga att vara här och nu, att vara medvetet närvarande. Vi kommer gå igenom vad stress är och hur det påverkar vårt beteende, humör, tänkande och vår kropp. Vi kommer gå igenom vad mindfulness är och varför det är bra och öva på de grundläggande mindfulnessteknikerna. Vi kommer också arbeta med avslappning- och andningsövningar. Kursen utgår från er kursdeltagare och vad ni behöver i er vardag.

Kursen ges i Eskilstuna via Medborgarskolan

Veronica tittar in i kameran under en av sina kurser

Föreläsning stresshantering

Jag skräddarsyr föreläsningar för grupper och företag kring stresshantering, mindfullness och känslokompetens. Kontakta mig för prisförslag.

Veronica håller föreläsning om stress

Priser:

Föreläsning 3 h - beroende på antal deltagare

Kontakta mig för prisförslag

Föreläsningar kan förkortas/förlängas utifrån era behov

bild av pdf-annons