☰ Menu

Behandlingar

tända ljus, rökelse, yogamatta
Reiki-Healing Yoga Massage Coaching

Jag erbjuder healing, yoga, massage och coachingsamtal.

Läs mer om respektive behandling och priser nedan. Om tider på bokadirekt inte passar dig så hör av dig så ser vi om vi kan få ihop något.

Jag är ansluten till E-passi och du kan använda ditt friskvårdsbidrag.

Reiki-Healing

Reiki-healing är en tusenårig handpåläggningsmetod från Japan som reducerar stress, ångest och inflammation i kroppen och verkar därmed både på kropp och själ. Utförs på en massagebänk med kläderna på i ett varmt och mörkt rum med levande ljus. Jag arbetar igenom hela kroppen men även extra där du har besvär. Antingen så lägger jag händerna direkt på kroppen eller så har jag dem en bit ifrån, båda fungerar lika bra.

Veronica med certifiering från reiki-utbildningar

Priser inklusive moms:

60 min - 800kr

Boka Reiki-Healing via Holistic Mind bokadirekt:

Yin/restorative-yoga

Här varvar vi ner och stillar vårt sinne med rörelser från yin- och restorative yoga. Via andningsövningar och mindfulness kopplar vi på vårt para-sympatiska system som verkar stressreducerande. Vi håller positionerna mellan 3 och 10 minuter och passar då på att arbeta mentalt med närvaro. Varje klass är unik och baseras på deltagarnas önskemål och/eller månens faser.

Veronica på yogamatta

Priser inklusive moms:

60 min - 160 kr

10 gr á 60 min - 950kr

Boka yoga via Holistic Mind bokadirekt:

Vinyasa-yoga

En fysisk yoga klass där du får upp flödet och flåset i rörelser från främst hatha yoga men också inspirerat av kundalini yoga. Varje klass är unik men har alltid inslag av balans, mental träning, andningsövningar och styrka. Jag utgår från gruppen som helhet samt varje individ och visar varianter på rörelser så alla kroppar kan delta oavsett tidigare erfarenhet.

Veronica i stående yogaposition

Priser inklusive moms:

60 min - 160 kr

10 gr á 60 min - 950kr

Boka yoga via Holistic Mind bokadirekt:

Yoga i Härad

På helgerna håller jag i yoga-klasser i Härad utanför Strängnäs kl 10.00-11.30. Vi börjar med att värma upp kroppen för styrka och balans och avslutar med mjuka töjningar. För att få veta mer om datum eller boka din plats kontakta mig via Messenger på Facebook.

yogamattor i stor lokal med utsikt över vattnet

Prova-på-pris 100 kr

Länk till min facebooksida:

Taktil/tantrisk massage

OBS: Enbart för kvinnor! En mjuk och inkännande massage metod som med varsamma strykningar reducerar stress och kopplar på det parasympatiska systemet och därmed frisätter oxytocin. Massagen innefattar hela kroppen och lindrar ångest och oro. Den är speciellt bra för dig som är utmattad eller har väldigt ont då klassisk massage är för hård. Med hjälp av värme och en tillåtande miljö kan du helt slappna av och landa in i din egen kropp och andning. Vi börjar med att diskutera dina önskningar och behov och skräddarsyr stunden till din.

massagebord

Priser inklusive moms:

60 min - 800kr

120 min - 1400kr

Boka Taktil/Tantrisk massage via Holistic Mind bokadirekt:

Healing-massage

Med hjälp av reiki som healing tillsammans med taktil massage så får du en extra boost för det parasympatiska systemet som verkar stressreducerande och lindrar ångest, oro och inflammation i kroppen. Behandlingen utförs på hela kroppen med extra fokus på problemområden. Du kan välja att få massagen med eller utan olja. Den taktila massagen är en mjuk massagemetod som med mjuka och lugna strykningar sätter igång oxytocinet i kroppen. Passar extra bra för dig som lider av stress eller utmattningssyndrom.

Veronica utför healing-massage på kund

Priser inklusive moms:

60 min - 800kr

Boka healing-massage via Holistic Mind bokadirekt:

Coaching

Samtalsterapi/coaching utifrån dina behov och förutsättningar. Jag hjälper dig sortera i känslor, beteenden och tankar med hjälp av bland annat ACT, Mindfulness och Självmedkänsla som verktyg. På plats i Eskilstuna eller online via video-samtal.

Dator och böcker om coaching

Priser inklusive moms:

60 min - 800kr

Boka coaching via Holistic Mind bokadirekt: